Café Castillo yıkanmış Amaretto fıçısında yaşlandırılmış - 250g fasulye torbası
Öncelikle, burada en yüksek kalitede bir kahve sunuyoruz. Hasat edildikten hemen sonra, tamamen olgun Castillo çeşidi kahve çekirdekleri toplanır, kahve yıkanır ve seçilen mor renkli kirazlar, yüzeyde kalanları ayırmak ve birinci sınıf bir kahve sağlamak için su dolu bir tankta bekletilir. Ardından, su süzülür ve kirazlar 16 saat boyunca bir kap veya torbaya konur, ardından istenen nem oranına ulaşana kadar kurutulur.
Sonrasında, kahve kirazları en az 8 yıl boyunca Amaretto içermiş meşe fıçılarında 3 aya kadar bekletilir.
Sadece çekirdek olarak satılmaktadır, böylece çekirdekleri öğütme anında kahve ve Amaretto'nun karışımını deneyimleyebilir, tadım öncesinde aromaları hissedebilirsiniz. Bu, %100 Kolombiya Arabica kahvesidir.
Gastronomik bir kahve.